urn, urne, urnen, unieke urn, unieke urne, unieke urnen, vergaanbare urn, vergaanbare urne, vergaanbare urnen

Dierenurnen

Voor de mooiste dierenurnen ben je bij Kunstenboetiek op de juiste plek. Het overlijden van je dierbare huisdier laat altijd een groot verdriet achter. Om het gemis een plekje te kunnen geven, is er de keuze om de as van je huisdier te bewaren in één van mijn unieke dierenurnen. In mijn atelier in Tielrode maak ik unieke kunststukken, zoals een mooie dierenurne voor je trouwe dierenvriend. Deze zijn naar wens te maken.

Bijzondere dierenurnen kopen om je trouwe dierenvriend te herdenken

Er komt een moment dat je helaas afscheid moet nemen van je geliefde huisdier. Na vele jaren voor je huisdier gezorgd te hebben, wil je vast een mooie herinnering aan hem of haar bewaren. Geef je trouwe maatje een bijzonder plekje door een dierenurne voor hem of haar te kopen. In mijn online assortiment vind je diverse unieke urnen. Je vindt in het aanbod bijvoorbeeld een mooie urne voor je kat. Voor de as van een hondje koop je een hondenurne. Er is veel tijd en aandacht besteed aan de vormgeving van deze dierenurnen, welke gebakken zijn in klei.

Geef je huisdier een mooi gedenkplaatsje

Ben je op zoek naar een mooie dierenurne om de as van je geliefde huisdier in te bewaren? Ik maak gepaste dierenurnen naar jouw wens. Laat een persoonlijke urne van keramiek maken door contact met mij op te nemen. Bekijk ook eens mijn andere werken voor een inzicht in de mogelijkheden. Contacteer mij telefonisch via 0485348786 of via kunstenboetiek@hotmail.com om de opties te bespreken.