urn, urne, urnen, unieke urn, unieke urne, unieke urnen, vergaanbare urn, vergaanbare urne, vergaanbare urnen

Unieke urne gemaakt in Tielrode

Ben je op zoek naar een unieke urne uit Tielrode? In mijn atelier ontwerp ik diverse unieke urnen, waarin je de as van een dierbare kunt bewaren. De decoratieve voorwerpen zijn zowel voor binnen als voor buiten verkrijgbaar. Als je specifieke wensen hebt voor een ontwerp, bespreek ik graag de mogelijkheden met je.

Een handgemaakte unieke urne om een dierbare te herdenken

Als je een dierbare verloren hebt, wil je deze persoon graag op een mooie manier herdenken. In mijn atelier ontwerp ik diverse sculpturen en unieke urnen. De beelden worden gemaakt in klei en hierna gebakken, zodat er een bijzondere urne van keramiek ontstaat. De persoonlijke ontwerpen hebben een diepe betekenis, om de overledene te herdenken. De urnen zijn verkrijgbaar voor in huis, maar je hebt ook keuze uit diverse vergaanbare urnen. Deze urnen worden in de grond begraven en breken na verloop van tijd zelf af. Ben je een geliefd huisdier verloren? Bekijk ook het aanbod aan mooie dierenurnen. Hierin kun je je trouwe dierenvriend een mooi plekje geven.

Herdenk dierbaren met een bijzondere urne

In mijn atelier ontwerp ik allerlei unieke urnen naar persoonlijke wens. Bekijk ook de optie om zelf een urne te maken. Je hebt zo de mogelijkheid zelf een ontwerp te maken, zodat er een unieke urne ontstaat. Wil je een bestelling plaatsen? Geef door welke potjes voor as van een overledene je graag wilt hebben. Je neemt contact met mij op door te bellen naar 0485348786 of door een e-mail te sturen naar kunstenboetiek@hotmail.com.